Kemi

Densitet

03. marts 2008 af Mupe (Slettet)
Er densitet g/L ?? Fandt nemlig dette i et andet indlæg : d = densitet [d] = g/L = mg/mL .. For der står at det er lig med g/L , så kan jeg bruge p=m/V til at regne g/L ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2008 af mathon

d = m/V

Svar #2
03. marts 2008 af Mupe (Slettet)

Kan jeg bruge den til at regne g pr. liter ud ?? Hvis ikk hvilken ska jeg så bruge ??

Svar #3
03. marts 2008 af Mupe (Slettet)

Jeg mener om enheden bliver g/L

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2008 af mathon

d = m/V

med enheden g/L, hvis du bruger
m i gram
og
V i liter

Svar #5
03. marts 2008 af Mupe (Slettet)

g/L chlorid i vandprøve det er det jeg ska regne .. Jeg har f.eks. 0,00172 mol og 0,344 M .. Hvordan jeg jeg bruge det når jeg så ska have det i gram pr. liter i vandprøven ?? Er helt lost :s

Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.