Matematik
jeg skal isolere H3O ved pKv=pH+pOH
04. marts 2008 af
Pernille_J_88 (Slettet)
Hej jeg håber i kan hjælpe mig lidt :)
Jeg har skal isolere H3O fra formlen:
14 = -log(H3O) + 4,9
jeg skal altså finde H3O hvor jeg ved pOH = 4,9 og man ved at hvis det hele ligger tæt ved en så er pKv = 14
Mange tak på forhånd
Jeg har skal isolere H3O fra formlen:
14 = -log(H3O) + 4,9
jeg skal altså finde H3O hvor jeg ved pOH = 4,9 og man ved at hvis det hele ligger tæt ved en så er pKv = 14
Mange tak på forhånd
Svar #1
04. marts 2008 af dnadan (Slettet)
14 = -log[H3O+] + 4,9
<=>
14-4,9=-log[H3O+]
<=>
-(14-4,9)=log[H3O+]
Hvad er den omvendte funktion af log(x)?
Udnyt dette til at isolere koncentrationen af H3O+.
<=>
14-4,9=-log[H3O+]
<=>
-(14-4,9)=log[H3O+]
Hvad er den omvendte funktion af log(x)?
Udnyt dette til at isolere koncentrationen af H3O+.
Skriv et svar til: jeg skal isolere H3O ved pKv=pH+pOH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
