Matematik
differentier
04. marts 2008 af
KME89 (Slettet)
kan jeg bruge lommeregneren til at løse denne her ligning?
bestem den afledede funktion samt f'(2) i følgende tilfælde.
f(x)=4x^2+3x-5?
bestem den afledede funktion samt f'(2) i følgende tilfælde.
f(x)=4x^2+3x-5?
Svar #1
04. marts 2008 af dnadan (Slettet)
det kunne du sikkert...
Men hvad med at prøve uden lommeregneren?
Men hvad med at prøve uden lommeregneren?
Svar #2
04. marts 2008 af KME89 (Slettet)
hvordan...? med lommregner får jeg den til at være 8x+3 med det er kun ved at taste ligningen igen
Svar #4
04. marts 2008 af janko (Slettet)
f(x)=4x^2+3x-5
f´(x) = 2*(4x) + 3 = 8x + 3
sæt nu 2 ind på x's plads og du finder f´(2)
f´(x) = 2*(4x) + 3 = 8x + 3
sæt nu 2 ind på x's plads og du finder f´(2)
Skriv et svar til: differentier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
