Matematik

Bestem foreskriften !!

06. marts 2008 af straanger_2 (Slettet)
Er der nogen der ved hvordan man regner den her opgave ud??
linje l:y=0,8x+(-0,6)

Bestem foreskriften for den rette linie m, der danner en vinkel på 37 grader med linje l og skærer yaksen i 4. For m gælder det at a<0?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af dnadan (Slettet)

hint:
tanV=a

Svar #2
06. marts 2008 af straanger_2 (Slettet)

hmmm

Tan(37)=0,75??

Skriv et svar til: Bestem foreskriften !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.