Matematik
meget meget simpel
06. marts 2008 af
luiitram (Slettet)
Jeg skal regne vinkel B ud med jeg får to forskellige svar..
I en trekant ABC, hvori <B er stump er
<A = 21,2, /BC/=6,9 og /AC/=14,2
Når jeg bruger sinus-realtionen bliver vinklen 0.7 grader
Når jeg bruger maple og cosiun-realtionen får jeg 108 grader..
Hjælp?
I en trekant ABC, hvori <B er stump er
<A = 21,2, /BC/=6,9 og /AC/=14,2
Når jeg bruger sinus-realtionen bliver vinklen 0.7 grader
Når jeg bruger maple og cosiun-realtionen får jeg 108 grader..
Hjælp?
Svar #1
06. marts 2008 af Isomorphician
prøv med sinusrelationen igen, noget tyder på en simpel regnefejl
Svar #2
06. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)
sin(21.2°)/6.9 = sin(B)/14.2
<=> sin(B) = (sin(21.2°)/6.9) * 14.2
<=> B = arcsin((sin(21.2°)/6.9) * 14.2)
<=> B = 0.839 = 48°
<=> sin(B) = (sin(21.2°)/6.9) * 14.2
<=> B = arcsin((sin(21.2°)/6.9) * 14.2)
<=> B = 0.839 = 48°
Skriv et svar til: meget meget simpel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
