Matematik

Har brug for lidt hjælp :)

08. marts 2008 af HVADDRIKKERmoeller (Slettet)
Hej alle sammen!
Jeg har fået en alternativ matematik aflevering for, lidt a la eksamens-spørgsmål.
Et af dem lyder:
Sammenlign kapitalfremskrivningsformlen (renteformlen) med en eksponentiel sammenhæng.

- er der nogen der kan hjælpe mig lidt her?
Hilsen katrine.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2008 af mathon

Kn = Ko(1+r)^n,
da n altid er hel bruges n af n(umerous), men kunne lige så godt være

Kn = Ko(1+r)^t og a = 1+r

Kt = Ko*a^t eller

K(t) = Ko*a^t

Skriv et svar til: Har brug for lidt hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.