Matematik
redegørelse for lineær funktion
11. marts 2008 af
la maria (Slettet)
Jeg skal redegøre for en ganske alm lineær funktion men hjernen har lige fået blødning.
y=0,0999699x+1
y=atmosfærisk tryk
x=vanddybde i meter
0,0999... er det tryk der øges for hver enhed jeg bevæger mig ud af x-aksen, de +1 må være b ikke?
som i y=ax+b.
Men er der ikke mere forklaring på det end at +1 er b, hvor y rammer x-aksen?
y=0,0999699x+1
y=atmosfærisk tryk
x=vanddybde i meter
0,0999... er det tryk der øges for hver enhed jeg bevæger mig ud af x-aksen, de +1 må være b ikke?
som i y=ax+b.
Men er der ikke mere forklaring på det end at +1 er b, hvor y rammer x-aksen?
Svar #1
11. marts 2008 af Danielras (Slettet)
Hvis du nu indsætter x=0, får du jo netop y = b. Det er altså trykket i overfladen.
Svar #2
12. marts 2008 af la maria (Slettet)
mange tak. synes nok der var noget jeg lige havde glemt at få skrevet på.
Skriv et svar til: redegørelse for lineær funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
