Matematik
Matematikopgave til en aflevering imorgen.. please hjælp :S
12. marts 2008 af
Neeluh (Slettet)
Bestem løsningen til ligningssystemet:
ax+4y = 10
og
4x-3y = 5
ax+4y = 10
og
4x-3y = 5
Svar #1
12. marts 2008 af peter lind
Gang den første ligning med 3 og den anden ligning med 4.Adder resultatet.
Svar #2
12. marts 2008 af dnadan (Slettet)
3 ubekendte men kun 2 ligninger... Skal du finde løsningerne som funktion af a?
Skriv et svar til: Matematikopgave til en aflevering imorgen.. please hjælp :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
