Matematik
Funktioner
13. marts 2008 af
Zaga (Slettet)
En sjæl der kan hjælpe med denne opgave?
kan slet ikke finde ud af opave b?
Opgaven kan ses i linket hernede!
[
http://peecee.dk/upload/view/103517
]
Jeg siger mange, mange tak på forhånd! :)
kan slet ikke finde ud af opave b?
Opgaven kan ses i linket hernede!
[
http://peecee.dk/upload/view/103517
]
Jeg siger mange, mange tak på forhånd! :)
Svar #2
13. marts 2008 af LiGoMo (Slettet)
a)Enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f(x) = c
forstår du selv det her?
jeg gør ikke... det kan umuligt være det der står i din opgaveformulering. opg a ser fint ud.
forstår du selv det her?
jeg gør ikke... det kan umuligt være det der står i din opgaveformulering. opg a ser fint ud.
Svar #3
13. marts 2008 af Duffy
I c) skal du lade en konstant-funktion y = c , hvis graf er vandret, "vandre" i lodret retning fra -oo til +oo og se hvor mange gange denne vandrette linie skærer grafen for f.
Dvs du for ENHVER værdi af c, når c løber igennem alle reelle tal skal kigge på antallet af skæringspunkter med grafen for f og y = c.
Eksempelvis har
y = -100 ingen løsninger.
y = 100 har 2 løsninger.
Find nu selv resten...
Dvs du for ENHVER værdi af c, når c løber igennem alle reelle tal skal kigge på antallet af skæringspunkter med grafen for f og y = c.
Eksempelvis har
y = -100 ingen løsninger.
y = 100 har 2 løsninger.
Find nu selv resten...
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
