Matematik
Generel løsning af 3. gradsligning
14. marts 2008 af
Marie+Louise (Slettet)
Er der nogen generel løsning til flg. 3. gradsligning?
-x^3 - ax^2 + x(b+a*c) + a*b = 0
hvor a, b og c er konstanter. Dvs. ligningen egentlig kan forenkles til
-x^3 - dx^2 + ex + f = 0
?
-x^3 - ax^2 + x(b+a*c) + a*b = 0
hvor a, b og c er konstanter. Dvs. ligningen egentlig kan forenkles til
-x^3 - dx^2 + ex + f = 0
?
Skriv et svar til: Generel løsning af 3. gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
