Matematik
differentiering af et udtryk
15. marts 2008 af
DanniBred (Slettet)
Jeg har lidt problemer med at differentiere dette udtryk, nogle der kan hjælpe?
=\pi\cdot r\cdot \biggl (\sqrt{r^2+\frac{3}{\pi\cdot r^2}}+r\biggr )$)
Svar #2
16. marts 2008 af Mesder (Slettet)
Jeg får:

$)
Jeg har først ganget Pi r ind, og bagefter brugt diff. af produkt og sammensat et par gange.
Håber, det hjælper :)
Jeg har først ganget Pi r ind, og bagefter brugt diff. af produkt og sammensat et par gange.
Håber, det hjælper :)
Svar #3
16. marts 2008 af blackduck (Slettet)
Hvis vi forudsætter at r er større end nul er differentialkvotienten ifølge ti-89:

Svar #4
16. marts 2008 af blackduck (Slettet)
Rettelse til ovenstående (det ville være rart at kunne redigere indlæg):

Skriv et svar til: differentiering af et udtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
