Matematik
At isolere n
16. marts 2008 af
Nacizane (Slettet)
min opgave lyder sådan :
Isoler n i formlen
s= 5(n-4) +r
kan en lige forklare hvordan det er..Men vil ikke have løsningen på den..
Isoler n i formlen
s= 5(n-4) +r
kan en lige forklare hvordan det er..Men vil ikke have løsningen på den..
Svar #1
16. marts 2008 af mathon
s = 5(n-4)+r ....træk r fra på begge sider
s-r = 5(n-4).....divider med 5 på begge sider
(s-r)/5 = n-4...læg 4 til på begge sider
(s-r)/5 + 4 = n
s-r = 5(n-4).....divider med 5 på begge sider
(s-r)/5 = n-4...læg 4 til på begge sider
(s-r)/5 + 4 = n
Svar #2
16. marts 2008 af Nacizane (Slettet)
jeg forstår det altså ikke..
s= 5(n-4) +r
s= r-r = 5(n-4) ?
s= 5(n-4).
s=5/5= n-4
4 = n ??
s= 5(n-4) +r
s= r-r = 5(n-4) ?
s= 5(n-4).
s=5/5= n-4
4 = n ??
Svar #3
16. marts 2008 af badooo (Slettet)
Nej. Hvorfor forsvinder dit r? Og hvorfor forsvinder dit s?
Skriv et svar til: At isolere n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
