Matematik
Differentialligninger og løsninger
19. marts 2008 af
pox (Slettet)
Hej håber der er nogle der gerne vil tage 10 mins af deres tid og hjælpe mig her!, det må gerne skæres lidt ud i pap.
Om en funktion g oplyses, at den er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0
og at g(0) = 3
A) Bestem en forskrift for g.
Om en funktion f oplyses, at f er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0 og at f'(0) = 2
B) Bestem en forskrift for f
C) Undersøg, om funktionen h, bestemt ved h(x) = -g(x), er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0
håber på hjælp!
- pox
Om en funktion g oplyses, at den er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0
og at g(0) = 3
A) Bestem en forskrift for g.
Om en funktion f oplyses, at f er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0 og at f'(0) = 2
B) Bestem en forskrift for f
C) Undersøg, om funktionen h, bestemt ved h(x) = -g(x), er løsning til differentialligningen 5y' - 2y = 0
håber på hjælp!
- pox
Svar #2
27. oktober 2008 af M;e (Slettet)
Måske er jeg bare uheldig, men jeg kan ikke se dit svar på Peecee? Har du mulighed for at lægge det op igen?
Skriv et svar til: Differentialligninger og løsninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
