Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Beregning af bruttofortjeneste..
20. marts 2008 af
--Mee (Slettet)
Har lige brug for lidt hjælp her..
Jeg skal beregne bruttofortjenesetn.. Nettoomsætningen er på 10.0000.000 og bruttoavanceprocenten er på 40. Jeg ved jeg skal stille det op som en ligning, men lige nu kan jeg slet ikke få det til at passe..
Jeg skal beregne bruttofortjenesetn.. Nettoomsætningen er på 10.0000.000 og bruttoavanceprocenten er på 40. Jeg ved jeg skal stille det op som en ligning, men lige nu kan jeg slet ikke få det til at passe..
Svar #1
20. marts 2008 af chinpo (Slettet)
Bruttoavanceprocenten = (Bruttofortjeneste*100)/Nettoomsætning
Der isolerer du så bare bruttofortjenesten og får:
Bruttofortjeneste = Bruttoavanceprocenten*Nettoomsætning/100
Har du ikke også det stående i din lærerbog et sted? Hvis I benytter bøgerne fra Systime, så plejer de være gode til, at lave en oversigt over diverse formler på den første side i opgavebogen, sådan én der er lige til at rive ud.
Men nu skulle den gerne være lige til at sætte talene ind i.
Der isolerer du så bare bruttofortjenesten og får:
Bruttofortjeneste = Bruttoavanceprocenten*Nettoomsætning/100
Har du ikke også det stående i din lærerbog et sted? Hvis I benytter bøgerne fra Systime, så plejer de være gode til, at lave en oversigt over diverse formler på den første side i opgavebogen, sådan én der er lige til at rive ud.
Men nu skulle den gerne være lige til at sætte talene ind i.
Skriv et svar til: Beregning af bruttofortjeneste..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
