Kemi
Stof med R2-N-OH
21. marts 2008 af
Marie+Louise (Slettet)
Hvad er betegnelsen for stoffer, der indeholder R2-N-OH (evt. også R=N-OH)?
Svar #1
21. marts 2008 af Larsendrengen (Slettet)
R-NH-OH hedder N alkyleret hydroxylaminer.
R-CH=N-OH hedder oximer, som jeg går udfra du mener ?
Oximer kan under passende milde reducerende betingelser omdannes til hydroxylaminer.
R-CH=N-OH hedder oximer, som jeg går udfra du mener ?
Oximer kan under passende milde reducerende betingelser omdannes til hydroxylaminer.
Skriv et svar til: Stof med R2-N-OH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
