Matematik

Funktioner

23. marts 2008 af Jensbojsen (Slettet)
Hvordan ville i løse disse unden hjælpemidler?

Opg. A

en funktion f er bestemt ved f(x)=(x^2+1)*e^2x
bestem f´(x)

Opg. B

Isoler t i formlen R= R0 / 1 + alfa(t-t0)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2008 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=488470

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2008 af mathon

Opg. A
f'(x) = 2x*e^(2x) + (x^2+1)*e^(2x)*2 = 2e^(2x)*(x+x^2+1) = 2e^(2x)*(x^2+x+1)


Opg. B
rigtig skrevet ( hvis der er tale om resistansberegning)

R = Ro*(1+alfa*t), hvoraf

R/Ro = 1+alfa*t

alfa*t = [(R/Ro)-1]

t = [(R/Ro)-1]/alfa = (R-Ro)/(Ro*alfa)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.