Fysik
fysik driller!
26. marts 2008 af
deniz_g (Slettet)
lydens fart
sådan lyder opgaven:
lydbølgen i røret har bølgelængden 2*deltatrekant-L
a= bestem udfra dataene i tabellen en værdi for lydens fart i luft!
F/khz= 1.20-1.60-2.00-2.40-2.80-3.20-3,60-4.00
deltatrekant-L/m = 0.144-0,110-0,070-0,060-0,050-0,43
jeg ved bare at jeg skal bruge dette formel? og skal finde t, som er ubekendt? eller?
v = 331,5m/s*kvadratroden t/273K
mvh. Deniz :)
sådan lyder opgaven:
lydbølgen i røret har bølgelængden 2*deltatrekant-L
a= bestem udfra dataene i tabellen en værdi for lydens fart i luft!
F/khz= 1.20-1.60-2.00-2.40-2.80-3.20-3,60-4.00
deltatrekant-L/m = 0.144-0,110-0,070-0,060-0,050-0,43
jeg ved bare at jeg skal bruge dette formel? og skal finde t, som er ubekendt? eller?
v = 331,5m/s*kvadratroden t/273K
mvh. Deniz :)
Skriv et svar til: fysik driller!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
