Matematik
Gør rede for at funktionen har netop to løsninger
29. marts 2008 af
NiklasM (Slettet)
Håber der er nogen der kan hjælpe mig med denne opgave.
Gør rede for at ligningen f(x)=1,5 har netop 2 løsninger, når f(x)=e^(sin(x))-sin(x)
Gør rede for at ligningen f(x)=1,5 har netop 2 løsninger, når f(x)=e^(sin(x))-sin(x)
Svar #1
29. marts 2008 af Esbenps
Snakker vi i noget bestemt interval? Hvis ikke, så har ligningen uendeligt mange løsninger...
Svar #2
29. marts 2008 af NiklasM (Slettet)
Det glemte jeg da lige at få skrevet. Det er i intervallet [-p;p].
Svar #4
29. marts 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Det nemmeste er nok, at plotte graferne for funktionerne ind i et koordinatsystem, i intervallet [-pi;pi], og så bare aflevere det.
http://peecee.dk/upload/view/106694
http://peecee.dk/upload/view/106694
Skriv et svar til: Gør rede for at funktionen har netop to løsninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
