Fysik
Dårlig til isolering
30. marts 2008 af
Kemikeren (Slettet)
Hej
Jeg har fysik og jeg er virkelig dårlig til at isolere, er der nogen som kan give mig nogen generelle råd eller metoder til at gøre det på. Vil meget gerne blive bedre! Så hvis I kunne komme med nogen eksempler der har noget med fysikkens verden at gøre, vil jeg sætte meget pris på det.
Jeg har fysik og jeg er virkelig dårlig til at isolere, er der nogen som kan give mig nogen generelle råd eller metoder til at gøre det på. Vil meget gerne blive bedre! Så hvis I kunne komme med nogen eksempler der har noget med fysikkens verden at gøre, vil jeg sætte meget pris på det.
Svar #1
30. marts 2008 af y06svale (Slettet)
mener du som f.eks. at isolere n i flg. formel:
P*V=n*R*T <=> n=p*V/R*T ??
P*V=n*R*T <=> n=p*V/R*T ??
Skriv et svar til: Dårlig til isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
