Matematik
Opgave uden hjælpemidler
31. marts 2008 af
:D (Slettet)
Hej,
Jeg har lige en opgave -uden hjælpemidler-, som jeg er gået helt vild kold i. Håber i lige kan give mig et hint:
En kugle er givet ved ligningen
(x + 2)^2 + (y - 2)^2 + z^2 = 8
a) Bestem kuglens skæringspunkter med koordinatsystemets førsteakse.
På forhånd mange tak,
:D
Jeg har lige en opgave -uden hjælpemidler-, som jeg er gået helt vild kold i. Håber i lige kan give mig et hint:
En kugle er givet ved ligningen
(x + 2)^2 + (y - 2)^2 + z^2 = 8
a) Bestem kuglens skæringspunkter med koordinatsystemets førsteakse.
På forhånd mange tak,
:D
Svar #1
31. marts 2008 af Michaelosm (Slettet)
Jeg går ud fra at 1. aksen er x-aksen. Du kan finde skæringen med denne ved at sætte y=0 og z=0, og så løse den ligning der fremkommer. Husk at der er 2 løsninger til x.
Skriv et svar til: Opgave uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
