Matematik
en linje og en plan.
31. marts 2008 af
donson (Slettet)
planen alfa er givet ved parameterfremstillingen:
(xyz)=(1 8 2)+ s(1 2 4)+t(5 0 -2)
og linjen l er givet ved parameterfremstillingen
(xyz)= (3 3 3)+u(2 -1 5)
har bestemt planens ligning
4x+20y+10z-176=0
er ikke helt sikker på den er rigtig.
gør rede for at linjen l står vinkelret på planen alfa.
(xyz)=(1 8 2)+ s(1 2 4)+t(5 0 -2)
og linjen l er givet ved parameterfremstillingen
(xyz)= (3 3 3)+u(2 -1 5)
har bestemt planens ligning
4x+20y+10z-176=0
er ikke helt sikker på den er rigtig.
gør rede for at linjen l står vinkelret på planen alfa.
Svar #1
31. marts 2008 af peter lind
Vis at retningsvektoren for linien står vinkelret på vektorerne (1, 2, 4) og (5, 0, -2)
Skriv et svar til: en linje og en plan.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
