Matematik
ligninger med Ti 89??
01. april 2008 af
jesperolg (Slettet)
Hvordan dælen bruger man en TI 89 til at udregne ligninger, det er bare 1 grads ligninger!!
Svar #1
01. april 2008 af KristofferFage (Slettet)
trykker på f2 og bruger den der hedder "solve"..
Så kan du f.eks. skrive ligningen som:
solve(2x-4=0,x)
Hvilket gerne skulle give dig svaret x=2 :o)
Efter kommaet skal du bare skrive variablen.. (solve(2y-4=0,y)).. F.eks.
Så kan du f.eks. skrive ligningen som:
solve(2x-4=0,x)
Hvilket gerne skulle give dig svaret x=2 :o)
Efter kommaet skal du bare skrive variablen.. (solve(2y-4=0,y)).. F.eks.
Svar #2
01. april 2008 af Weqea (Slettet)
Gå ind i home, tryk F2, tryk på solve.
Så taster du ligningen ind, trykker på "," ikke "." men "," og så den ubekendte du skal finde, altså x, derefter afslutter du parentesen og trykker enter. (:
Så taster du ligningen ind, trykker på "," ikke "." men "," og så den ubekendte du skal finde, altså x, derefter afslutter du parentesen og trykker enter. (:
Skriv et svar til: ligninger med Ti 89??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
