Matematik
Lineære funktioner og 2 ligninger med 2 ubekendte??
03. april 2008 af
jesperolg (Slettet)
Godmorgen, jeg forstår ikke rigtig den første opgave, nummer a!! Hvordan omskriver jeg dem så de kan puttes i et kordinatsystem?
http://togk.eucnordvest.dk/matematik/afleveringer/2008_afleveringsopgave_%20med_funktioner.pdf
http://togk.eucnordvest.dk/matematik/afleveringer/2008_afleveringsopgave_%20med_funktioner.pdf
Svar #2
03. april 2008 af jesperolg (Slettet)
Og hvad skal det betyde, hvad bliver kordinaterne til kordinatsystemet.
Svar #3
03. april 2008 af mathon
l: -6y + 82 = 2x................træk 82 fra på begge sider
-6y = 2x - 82 ...................divider med (-6) å begge sider
y = (2x - 82)/(-6)
y = (2/(-6))x - 82/((-6))
y = -(2/6)x - (-(82/6)).......som forkortes
y = -(1/3)x + (41/3)
gå frem på lignende måde i de to næste
hvis du har TI-89, kan du kontrollere dine egne beregning
således
expand(solve(-6y+82=2x,y)) ENTER
displayet viser: y=(41/3)-(x/3) = -(1/3)x+(41/3)
-6y = 2x - 82 ...................divider med (-6) å begge sider
y = (2x - 82)/(-6)
y = (2/(-6))x - 82/((-6))
y = -(2/6)x - (-(82/6)).......som forkortes
y = -(1/3)x + (41/3)
gå frem på lignende måde i de to næste
hvis du har TI-89, kan du kontrollere dine egne beregning
således
expand(solve(-6y+82=2x,y)) ENTER
displayet viser: y=(41/3)-(x/3) = -(1/3)x+(41/3)
Svar #5
03. april 2008 af jesperolg (Slettet)
Når jeg regner efter på min Ti89 siger den bare False?
Skriv et svar til: Lineære funktioner og 2 ligninger med 2 ubekendte??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
