Kemi
densitet...
03. april 2008 af
skole-pigen (Slettet)
Hejsa..
Hvordan beregner man densiteten for et stof?
Jeg har følgende oplysninger:
Masse af tom målekolbe = 44,587
Masse af målekolbe med 25,0 mL eddike = 74,872
Masse af 25,0 mL eddike = 30,285 gram
Der står blot formuleret, at jeg ud fra vejeresultaterne skal beregne densiteten af eddike..
Hvordan kommer jeg frem til det??
Mvh. Annie
Hvordan beregner man densiteten for et stof?
Jeg har følgende oplysninger:
Masse af tom målekolbe = 44,587
Masse af målekolbe med 25,0 mL eddike = 74,872
Masse af 25,0 mL eddike = 30,285 gram
Der står blot formuleret, at jeg ud fra vejeresultaterne skal beregne densiteten af eddike..
Hvordan kommer jeg frem til det??
Mvh. Annie
Svar #2
03. april 2008 af skole-pigen (Slettet)
undskyld jeg er lidt besværlig, men når du siger masse/volumen mener du så:
masse af 25,0 mL eddike/ .. ja delt med hvad?
masse af 25,0 mL eddike/ .. ja delt med hvad?
Skriv et svar til: densitet...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
