Matematik
Vinkel mellem vektorer!
07. april 2008 af
887 (Slettet)
Hvad er vinklen mellem disse to vektorer?:
a=(2,-1) og b=(5,7)
får det selv til 81,03 grader, kan det passe?
a=(2,-1) og b=(5,7)
får det selv til 81,03 grader, kan det passe?
Svar #1
07. april 2008 af dnadan (Slettet)
regn det efter igen, hvis du får det samme, så er det nok.
Svar #2
07. april 2008 af 887 (Slettet)
Ville bare gerne høre hvad i mateamtikkyndige får det til? Er nemlig ikke ligefrem en haj til mateamtik!
Svar #3
07. april 2008 af dnadan (Slettet)
Såfremt du har TI, ta' da et kig på:
http://peecee.dk/upload/view/107922
Men jo, det er korrekt.
http://peecee.dk/upload/view/107922
Men jo, det er korrekt.
Skriv et svar til: Vinkel mellem vektorer!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
