Matematik

Hvad fortæller de fundne x-værdier om grafen

07. april 2008 af BusterB (Slettet)
Altså jeg har en funktion der hedder F(x) = (x)^(3) - 11*(x)^(2) + 38*x - 40, her skal jeg så finde f'(x)=0, her har jeg fundet de to x'er som er 4.53 og 2.78, men hvad fortæller de to x'er egentlig om grafen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2008 af Munck (Slettet)

der hvor f'(x) = 0 er hvor hældningen er lig med 0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2008 af Isomorphician

hint:
hvad betyder f'(x) = 0?

Svar #3
07. april 2008 af BusterB (Slettet)

Det er der, hvor du finder ud af hvad tangentens hældning er
:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2008 af Isomorphician

f'(x) = 0 er der hvor der er vandret tangent, og dermed et minimum eller maksimum for grafen

Skriv et svar til: Hvad fortæller de fundne x-værdier om grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.