Fysik
Hvilken bølgelængde har strålingen ? assistance søges
08. april 2008 af
Niclas90 (Slettet)
Forskellen i energi mellem de to laveste tilstande n= 1 og n = 2 i hydrogen er 10,2eV
A. hvor stor er energi forskellen i joule ?
a. 1,662*10^-19J * 10,2eV = 1,66*10^-19
B Hvilken frekvens har den stråling der udsendes når elektroner springer fra 2 til første.. (er lidt i tvivl her)
b. Efoton = h * f ? f = Efoton / h ? f = (1,66*10^-19) / (6.63*10^.19) = 2,5*10^15
C. Hvilken bølgelængde har strålingen ? (den kan jeg slet ikke)
d. Hvad fir eb skags stråling (er ikke svært når jeg har bølgelængden men kan ikke finde ud af det)
På forhånd tak hvis nogen gider hjælpe mig
Mvh.
Niclas
A. hvor stor er energi forskellen i joule ?
a. 1,662*10^-19J * 10,2eV = 1,66*10^-19
B Hvilken frekvens har den stråling der udsendes når elektroner springer fra 2 til første.. (er lidt i tvivl her)
b. Efoton = h * f ? f = Efoton / h ? f = (1,66*10^-19) / (6.63*10^.19) = 2,5*10^15
C. Hvilken bølgelængde har strålingen ? (den kan jeg slet ikke)
d. Hvad fir eb skags stråling (er ikke svært når jeg har bølgelængden men kan ikke finde ud af det)
På forhånd tak hvis nogen gider hjælpe mig
Mvh.
Niclas
Skriv et svar til: Hvilken bølgelængde har strålingen ? assistance søges
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
