Kemi
Kemiske reaktioner
10. april 2008 af
armani-8260 (Slettet)
Jeg skal bestemme den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning, hvor [Cu(NH3)4 2+] = 0,00400 M og [NH3] = 0,500 M ...?
er der noget der kan hjælpe..?
Jeg skal bestemme den aktuelle koncentration af Cu2+ i en opløsning, hvor [Cu(NH3)4 2+] = 0,00400 M og [NH3] = 0,500 M ...?
er der noget der kan hjælpe..?
Skriv et svar til: Kemiske reaktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
