Matematik

årh, kan bare ikke finde ud af det:'(

10. april 2008 af Skat1 (Slettet)
nogen vil hjælpe mig reducerer`?
jeg er bare den værste klovn til det her:'(
det skal reduceres..

x(x-2y) + (x+y)^2 + (x+y)(x-y)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Hint: Gange ind i en parentes og kvadratsætningerne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2008 af mathon

x(x-2y) + (x+y)^2 + (x+y)(x-y)

(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2008 af josemaria (Slettet)

2.Hint: brug dine potensregneregler.

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2008 af mathon

(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)

x^2-2xy + x^2+2xy+y^2 + x^2-y^2 = ?x^2 + ?y^2 + ?xy

Svar #5
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

#2
Hvorfor er det er forskellige?

x(x-2y) + (x+y)^2 + (x+y)(x-y)

(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)




(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)

x^2-2xy + x^2+2xy+y^2 + x^2-y^2 = ?x^2 + ?y^2 + ?xy



Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2008 af Isomorphician

#4 har ganget parenteserne ud for dig.
Du skal bare forkorte.

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. april 2008 af The Master (Slettet)

elsk mig

Svar #8
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

forkorte?
hvorfor er der spørgsmåltegn?
så kan jeg ikke se hvad jeg skal forkorte? :(

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. april 2008 af Isomorphician

Der menes vist bare som en opfordring til at du skal forkorte.
Altså hvor mange x^2'er er der, hvor mange y^2'er der og hvor mange xy'er er der?

Brugbart svar (0)

Svar #10
10. april 2008 af The Master (Slettet)

du er på den "skat". Skal du aflevere i morgen. Det er godt det ikke er mig!!

Brugbart svar (0)

Svar #11
10. april 2008 af The Master (Slettet)

Jeg får besøg nu. Ønsk mig held og lykke! :D

Svar #12
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)

x^2-2xy + x^2+2xy+y^2 + x^2-y^2 = 8x^2 + 2y^2 + 2xy

rigtigt?

Svar #13
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

#11
pas dig selv ;)

Brugbart svar (0)

Svar #14
10. april 2008 af Isomorphician

#12
Ikke korrekt.

Svar #15
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

hvordan det:/?

Brugbart svar (0)

Svar #16
10. april 2008 af Isomorphician

x^2 - 2xy + x^2 + 2xy + y^2 + x^2 - y^2
Hvis vi samler leddene lidt:
x^2 + x^2 + x^2 + y^2 - y^2 - 2xy + 2xy
Som så giver:
3x^2

Svar #17
10. april 2008 af Skat1 (Slettet)

nååh på dem måde..
så dvs sige:
(x^2-2xy) + (x^2+2xy+y^2) + (x^2-y^2)
x^2-2xy + x^2+2xy+y^2 + x^2-y^2
^2 + x^2 + x^2 + y^2 - y^2 - 2xy + 2xy
3x^2

Brugbart svar (0)

Svar #18
11. april 2008 af The Master (Slettet)

ah, jeg havde båede heldet og lykken med mig igår :D

Skriv et svar til: årh, kan bare ikke finde ud af det:'(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.