Matematik
Sammenhæng i andengradsligning!
10. april 2008 af
Djans (Slettet)
Jeg har lidt problemer med følgende opgave:
a) Bestemmer den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen:
f(x)=ax^2+2x+c |a Ikke = 0
har netop en løsning.
For at der skal være en løsning skal diskriminanten være lig 0, men hvordan så når der er to ubekendte. Eller er det mig der er galt på den?
Håber I kan hjælpe
PFT
a) Bestemmer den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen:
f(x)=ax^2+2x+c |a Ikke = 0
har netop en løsning.
For at der skal være en løsning skal diskriminanten være lig 0, men hvordan så når der er to ubekendte. Eller er det mig der er galt på den?
Håber I kan hjælpe
PFT
Svar #2
11. april 2008 af Djans (Slettet)
Har forsøgt, men kan ikke finde ud af det, når der er to variabler!
Svar #3
11. april 2008 af Djans (Slettet)
Har forsøgt, men kan ikke finde ud af det, når der er to variabler!
Skriv et svar til: Sammenhæng i andengradsligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
