Fysik

hvordan findes lydintensitet

11. april 2008 af p-a-c-e (Slettet)
hej

tænkte om jeg kunne få hjælp til følgende opgave:

2. Find intensiteten for en lydkilde med lydniveauet 83 dB

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af mathon

83 dB = (10 dB)*log(I/Io)

log(I/Io) = 8,3

I/Io = 10^8.3 = 1,99526*10^8

I = (1,99526*10^8)Io = (1,99526*10^8)(10^(-12) W/m^2) =
1,99526*10^(-4) W/m^2 = 0,199526 mW/m^2

Skriv et svar til: hvordan findes lydintensitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.