Matematik
Vektor opgave om koncertscene
11. april 2008 af
cob (Slettet)
Har problemer med at komme igang med denne opgave:
http://peecee.dk/upload/view/108570
I opg a. er jeg med på at man skal bestemme t for linjen m. ud fra koordinaterne P=(1, -5, 4) og C=(-5, 5, 0), men er ikke helt med på hvordan?
I opgave b. er jeg helt blank.
Er der nogle der har et hint?
Med venlig hilsen
cob
http://peecee.dk/upload/view/108570
I opg a. er jeg med på at man skal bestemme t for linjen m. ud fra koordinaterne P=(1, -5, 4) og C=(-5, 5, 0), men er ikke helt med på hvordan?
I opgave b. er jeg helt blank.
Er der nogle der har et hint?
Med venlig hilsen
cob
Svar #1
11. april 2008 af cob (Slettet)
Har fundet ud af hvordan man løser opg b. så mangler kun hjælp med at komme igang med opg. a...
Svar #2
11. april 2008 af allan_sim
#0.
Du har brug for en retningsvektor og et punkt på linjen. Som punkt kan du bruge enten P eller C, og som retningsvektor kan du bruge vektor PC. Denne vektor finder du ved at trække P's koordinater fra C's koordinater.
Du har brug for en retningsvektor og et punkt på linjen. Som punkt kan du bruge enten P eller C, og som retningsvektor kan du bruge vektor PC. Denne vektor finder du ved at trække P's koordinater fra C's koordinater.
Svar #3
11. april 2008 af cob (Slettet)
Har klaret den, det var nemmere end først antaget...
Men mange tak for hjælpen....
Men mange tak for hjælpen....
Skriv et svar til: Vektor opgave om koncertscene
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
