Matematik
eksponentiel ligning
11. april 2008 af
seriøs (Slettet)
Jeg skal løse denne eksponentiel ligning ved beregning.
Ser det rigtig ud?
5 = 4 * 1,2^x
5/4 = 4 * 1,2^x /4
5/4 = 1,2^x
x = log 1,25 / log 1,2
x = 1,2239
på forhånd tak :o)
Jeg skal løse denne eksponentiel ligning ved beregning.
Ser det rigtig ud?
5 = 4 * 1,2^x
5/4 = 4 * 1,2^x /4
5/4 = 1,2^x
x = log 1,25 / log 1,2
x = 1,2239
på forhånd tak :o)
Skriv et svar til: eksponentiel ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
