Matematik

Hjælp til ligning

11. april 2008 af isabella12 (Slettet)
Hej
jeg forstår ikke hvordan denne ligning skal løses, har prøvet længe.

(1/x)+(1/x-2)=0

Håber i kan hjælpe hurtigst muligt

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af eightx2 (Slettet)

Mener du
1/x + 1/x - 2 = 0

eller

1/x + 1/(x-2) = 0

?

Svar #2
11. april 2008 af isabella12 (Slettet)

Jeg mener den første

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2008 af eightx2 (Slettet)

1/x + 1/x - 2 = 0

<=>

2/x - 2 = 0

<=>

2/x = 2

<=>

2 = 2x

<=>

x = 1

Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.