Matematik

længde af en parabel

12. april 2008 af silverbabe (Slettet)
hejsa

hvordan regner man længden af en parabel ud, hvis nu det er den længde som bliver afgrænset af x-aksen for funktionen -0,03x^2+3,6x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Slå op i din matematik bog under buelængde.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2008 af Da-ted (Slettet)

http://www.formel.dk/matematik/geometri/Arealer/ellipse.htm

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2008 af sigmund (Slettet)

For en funktion f med forskriften f(x) er buelængden fra x = a til x = b givet ved

Dine integrationsgrænser, a og b er rødderne i andengradspolynomiet.

Svar #4
12. april 2008 af silverbabe (Slettet)

ja ok, men hvad nu hvis det gælder x^2-5x+4+2Ln(x) fra x=0,5 til x=2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Den er åbenbart ikke glad for kommatal, men du kender jo også selv grænserne.

Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Husk lige at f'(x) skal i anden. Glemte jeg lige.

Svar #8
12. april 2008 af silverbabe (Slettet)

#3 ok. det jeg var ude efter - takker ... se bort fra #4

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#9 Bare glem det jeg kan slet ikke skrive mere. Du har også fundet ud af det, kan jeg se.

Skriv et svar til: længde af en parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.