Fysik
Bølger opgave, haster
13. april 2008 af
asis (Slettet)
hej
jeg har sidder med den her opgave som jeg virkelig ike kan finde ud af..
opgaven går ud på at bestemme bestemme vinkelintervallet for interferens af hhv.
1., 2. og 3. orden. Overlapper intervallerne hinanden?
data: d= 2 um, udover det ved jeg også at synlig lys ligger mellem. 400 nm til 700 nm.
har brugt formlen sin(ø)= m*Bølgelængden/d
og vinklen når m=1,3 og 3 for bølgelængden 400nm og bølgelængden 700nm.
men jeg ved ike om jeg har gjort det rigtig..nogle der kan hjælpe??
mange tak på forhånd
jeg har sidder med den her opgave som jeg virkelig ike kan finde ud af..
opgaven går ud på at bestemme bestemme vinkelintervallet for interferens af hhv.
1., 2. og 3. orden. Overlapper intervallerne hinanden?
data: d= 2 um, udover det ved jeg også at synlig lys ligger mellem. 400 nm til 700 nm.
har brugt formlen sin(ø)= m*Bølgelængden/d
og vinklen når m=1,3 og 3 for bølgelængden 400nm og bølgelængden 700nm.
men jeg ved ike om jeg har gjort det rigtig..nogle der kan hjælpe??
mange tak på forhånd
Skriv et svar til: Bølger opgave, haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
