Matematik
hjælp til at bestemme c
13. april 2008 af
Jelly (Slettet)
Hej,
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
En funktion, f , er givet ved
f(x)= 3/4x^4+x^3-3x^2+3
a) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f (x)=c.
Hvordan griber man sådan en opgave an?
mange tak på forhånd
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
En funktion, f , er givet ved
f(x)= 3/4x^4+x^3-3x^2+3
a) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f (x)=c.
Hvordan griber man sådan en opgave an?
mange tak på forhånd
Skriv et svar til: hjælp til at bestemme c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
