Matematik
isoler r
16. april 2008 af
Cille-muus (Slettet)
isolér r i formlen l*r^2+p=¨q
er det her rigtigt?
l*r^2+p=q
l*r^2+p-p=q-p
l*r^2/l=q-p/l
r^2/r= jeg ved så ikke hvad jeg skal gøre med r på denne her side?
er det her rigtigt?
l*r^2+p=q
l*r^2+p-p=q-p
l*r^2/l=q-p/l
r^2/r= jeg ved så ikke hvad jeg skal gøre med r på denne her side?
Svar #1
16. april 2008 af josemaria (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=500896
Se dette link.
Se dette link.
Skriv et svar til: isoler r
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
