Matematik

HJÆLP! kan simpelthen ikke se mig ud af det?

17. april 2008 af kkristinaa (Slettet)
Hej hej :-)
Er der et rart menneske som er god til denne irriterede slags matematik?

En kasse med kvadratisk bund har rumfang 125.

Angiv arealet af kassens samlede overflade som en funktion af sidelængden x i den kvadratiske bund.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2008 af Isomorphician

Rumfang = x^2 * h = 125
Overflade = x^2 + 4*x*h

Skriv et svar til: HJÆLP! kan simpelthen ikke se mig ud af det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.