Matematik
funktioner
09. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg sidder her med en opgave som lyder:
En funktion f er bestemt ved, at
g(x)=f(-x) , x tilhører R.
Det oplyses, at g har en forskrift af typen g(x)=b*a^x.
Bestem a og b.
Er det så bare at f(3) = -3 og f(-4)=4 eller hvad ? Jeg er ikke helt med på hvad der menes ?
Håber nogen kan hjælpe...
På forhånd tak.
En funktion f er bestemt ved, at
g(x)=f(-x) , x tilhører R.
Det oplyses, at g har en forskrift af typen g(x)=b*a^x.
Bestem a og b.
Er det så bare at f(3) = -3 og f(-4)=4 eller hvad ? Jeg er ikke helt med på hvad der menes ?
Håber nogen kan hjælpe...
På forhånd tak.
Svar #2
09. marts 2003 af Xabbu (Slettet)
Det var også det jeg ville mene, men hvordan kan man ud fra det regne a og b ud ?
Svar #5
09. marts 2003 af Xabbu (Slettet)
Mango Juice: Det var mig der skrev forkert og ikke havde forstået det. Jeg havde en forskrift for funktionen f(x) og skulle self. sætte dem ind der...
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
