Matematik
rette?
20. april 2008 af
Skat1 (Slettet)
(2ax+b)^2
(2ax+b)^2= 2ax)^2+b^2+2*b*2ax
(2ax+b)^2=4ax^2
(ax+b)^2= 4ax^2 + 4 *a*x*b + c^2
(2ax+b)^2= 2ax)^2+b^2+2*b*2ax
(2ax+b)^2=4ax^2
(ax+b)^2= 4ax^2 + 4 *a*x*b + c^2
Svar #4
20. april 2008 af Skat1 (Slettet)
nåh ja :d - passer den så:
(2ax+b)^2
(2ax+b)^2= 2ax)^2+b^2+2*b*2ax
(2ax+b)^2=4ax^2
(ax+b)^2= 4ax^2 + 4 *a*x*b + b^2
(2ax+b)^2
(2ax+b)^2= 2ax)^2+b^2+2*b*2ax
(2ax+b)^2=4ax^2
(ax+b)^2= 4ax^2 + 4 *a*x*b + b^2
Svar #5
20. april 2008 af ibibib (Slettet)
Ja, men du skriver det noget rodet:
(2ax+b)^2 = (2ax)^2+b^2+2*b*2ax = 4ax^2 + 4*a*x*b + b^2
(2ax+b)^2 = (2ax)^2+b^2+2*b*2ax = 4ax^2 + 4*a*x*b + b^2
Svar #7
20. april 2008 af Anna(: (Slettet)
Lige en rettelse, den er stadig ikke helt rigtig:
(2ax+b)^2 = (2ax)^2 + 2*2ax*b + b^2 = 4*a^2*x^2 + 4abx + b^2
Du manglede altså blot at sætte a'et i den første del i anden også.
(2ax+b)^2 = (2ax)^2 + 2*2ax*b + b^2 = 4*a^2*x^2 + 4abx + b^2
Du manglede altså blot at sætte a'et i den første del i anden også.
Skriv et svar til: rette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
