Matematik
Kugle
21. april 2008 af
hadsaa (Slettet)
En kugle er angivet ved x²-6x+y²+8y+z²=-6
Bestem kuglens radius og koordinatsættet til den centrum.
Jeg omskriver til kuglens ligning, men kan ikke få radius til at være et tal man kan regne ud uden hjælpemidler.
Nogen der kan hjælpe?
På forhånd tak
Bestem kuglens radius og koordinatsættet til den centrum.
Jeg omskriver til kuglens ligning, men kan ikke få radius til at være et tal man kan regne ud uden hjælpemidler.
Nogen der kan hjælpe?
På forhånd tak
Svar #2
21. april 2008 af hadsaa (Slettet)
Får følgende:
(x-3)²+(y+4²+(z+0)²=19
Det kan jo ikke helt passe med 19, da det er et grimt tal at tage kvadratroden af i hovedet...
(x-3)²+(y+4²+(z+0)²=19
Det kan jo ikke helt passe med 19, da det er et grimt tal at tage kvadratroden af i hovedet...
Skriv et svar til: Kugle
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
