Matematik

jeg håber i er meget søde og hjælpe...

21. april 2008 af niggaplz (Slettet)
I firkant ABCD er /_A= /_D=85grader, /_ C=90grader og
/AB/=8 og /AD/=12.

beregn /BD/.

Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.

B------------------ C
/ 90*/
/ /
8 / /
/ /
/ /
85* 85*
A--------------------- D
12

forstil jer det tegning jeg har lavet som en firkant...
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...


På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af ibibib (Slettet)

Du kan beregn |BD| vha. cosinusrelationerne.

Svar #2
21. april 2008 af niggaplz (Slettet)

jeg ved det men problemet er at jeg ikke ved hvordan jeg skal gøre....
så plz hjælp mig med at lave opgaven...?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2008 af ibibib (Slettet)

BD² = AB²+AD²-2·AB·AD·cosA

Svar #4
21. april 2008 af niggaplz (Slettet)

er der en der er rigtig sød at lave den her opg. for mig...

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

#4 Lave? Du er vist gået det forkerte sted hen.

Skriv et svar til: jeg håber i er meget søde og hjælpe...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.