Matematik
Håber nogen kan hjælpe mig
21. april 2008 af
LiisaK (Slettet)
Kan simpelthen ikke lave det :S forstår det bare kke
Bestem definitionsmængde for funktionerne
f(x) = v(2x-7)
Bestem definitionsmængde for funktionerne
f(x) = v(2x-7)
Svar #2
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
f(x)=sqrt(2x-7)
hint til Dm(f), må man tage kvadratroden af et negativt reelt tal?
hint til Vm(f), kan kvadratroden af et reelt tal give noget negativt?
hint til Dm(f), må man tage kvadratroden af et negativt reelt tal?
hint til Vm(f), kan kvadratroden af et reelt tal give noget negativt?
Svar #4
21. april 2008 af Kurro (Slettet)
Først skal du jo have styr på hvad Dm(f) og Vm(f) er. Det står i din bog.
Er der ikke en klokke der ringer, hvis jeg nu skriver sqrt(-2) ?? må man det? Hvilken betydning har svaret på Dm(f)?
Er der ikke en klokke der ringer, hvis jeg nu skriver sqrt(-2) ?? må man det? Hvilken betydning har svaret på Dm(f)?
Skriv et svar til: Håber nogen kan hjælpe mig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
