Matematik
aflevering til imorgen...plz hjælp mig færdig....
21. april 2008 af
niggaplz (Slettet)
jeg er virkelig fortabt, lost, og helt vild træt oven i hovedet efter at have prøvet at regne dette opg...i flere timer nu og stadig ender jeg med de forkerte tal.....jeg håber at der er nogen virkelige flinke sjæle herinde der kan hjælpe mig med det her.....
I firkant ABCD er /_A= /_D=85grader, /_ C=90grader og
/AB/=8 og /AD/=12.
beregn /BD/.
Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.
forstil jer firkanten:
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...
I firkant ABCD er /_A= /_D=85grader, /_ C=90grader og
/AB/=8 og /AD/=12.
beregn /BD/.
Beregn /BC/ og /CD/ samt arealet af firkant ABCD.
forstil jer firkanten:
AD=12
AB=8
A=85 grader og D=85grader og C=90 grader...
Svar #2
22. april 2008 af BentJ (Slettet)
Og stop de der umådeligt dårlige og irriterende forkortelser i dine overskrifter!
Skriv et svar til: aflevering til imorgen...plz hjælp mig færdig....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
