Matematik

funktion

22. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
Dette er nok et meget dumt spg. men altså en funktioner hvad er det HEELT basalt? Jeg har læst på wiki osv, har også forstået en smule. Men f.eks. hvad får man ud af, at vide: f(x)=7

f(x) er det ikke ved y-aksen. Det vil sige, hvis f(x)=1 så cmå funktionen skære på y-aksen ved 1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvis f(x)=1 er grafen vandret i en højde på 1.

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.