Matematik
Reduktion -går den her?
27. april 2008 af
tomlyn (Slettet)
Jeg er kommet frem til dette resultat i en opgave, men kan jeg omskrive sådan her:
((2x+3)e^(x+2)+2)e^(-x-2)=
((2xe^(x+2)+3e^(x+2)+2)e^(-x-2)=
(2xe^(x+2)(e^(-x-2))+3e^(x+2)(e^(-x-2))+2(e^(-x-2))=
(2x+2e^(x+2)+2(e^(-x-2))=
2x
((2x+3)e^(x+2)+2)e^(-x-2)=
((2xe^(x+2)+3e^(x+2)+2)e^(-x-2)=
(2xe^(x+2)(e^(-x-2))+3e^(x+2)(e^(-x-2))+2(e^(-x-2))=
(2x+2e^(x+2)+2(e^(-x-2))=
2x
Svar #8
27. april 2008 af tomlyn (Slettet)
ok... det var egentlig deri hele min forvirring bestod, om jeg måtte gange ind i parentesen sådan eller om der var en hierarki. Tak for hjælpen
Skriv et svar til: Reduktion -går den her?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
