Matematik
BESTEM LIGNINGEN .. Hjæælp!!
27. april 2008 af
Neeluh (Slettet)
Please, nogen der kan hjælpe??
Linjerne m og n har ligningerne:
m: 2x - 3y = 14
og
n: x - 0,5y = 5
Bestem ligningen for den linje 1, der går igennem skæringspunktet for m og n, og som er parallel med linjen med ligningen 3x - 6y = 17
Har virkelig brug for hjælp :(:(
Linjerne m og n har ligningerne:
m: 2x - 3y = 14
og
n: x - 0,5y = 5
Bestem ligningen for den linje 1, der går igennem skæringspunktet for m og n, og som er parallel med linjen med ligningen 3x - 6y = 17
Har virkelig brug for hjælp :(:(
Svar #1
27. april 2008 af Isomorphician
Går ud fra du har fundet skæringspunktet:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=506877
Find hældningskoefficienten til 3x - 6y = 17, og indsæt skæringspunktet og hældningskoefficienten i y = ax + b
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=506877
Find hældningskoefficienten til 3x - 6y = 17, og indsæt skæringspunktet og hældningskoefficienten i y = ax + b
Skriv et svar til: BESTEM LIGNINGEN .. Hjæælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
