Matematik
Sammenhæng mellem tryk og vanddybde - HASTER
28. april 2008 af
TinaV (Slettet)
I vand stiger trykket med 1 atmosfære for hver 10 meters vanddybde. Ved overfladen er trykket 1 atmosfære. Derfor vil trykket stige til 2 atmosfære på 10 meters vanddybde. 3 atmosfære på 2 meters osv.
Hvordan skal formlen se ud, som beskriver sammenhængen mellem tryk og vanddybde?
Hvordan skal formlen se ud, som beskriver sammenhængen mellem tryk og vanddybde?
Svar #1
28. april 2008 af He3f (Slettet)
for det første går jeg stærk ud fra at 3 atmosfære er på 20 meter og ikke 2meter.
y = a * x + b
y = 0.1 * x + 1
[ny her, ved ikke om i forventer en forklaring og sådan... eller om det kun er stik ord, man bør komme med..]
y = a * x + b
y = 0.1 * x + 1
[ny her, ved ikke om i forventer en forklaring og sådan... eller om det kun er stik ord, man bør komme med..]
Skriv et svar til: Sammenhæng mellem tryk og vanddybde - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
