Matematik
Opgaver i Sandsynlighedsteori
03. maj 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
Jeg har problemer med
https://aula.au.dk/main/document/document.php?cidReq=IMFMATMO2F08 i pdf-filen "opgaver".
Opg. 2.7 (4-7)
Opg. 2.10
Opg. 3.10
Nogen der kan løse dem?
https://aula.au.dk/main/document/document.php?cidReq=IMFMATMO2F08 i pdf-filen "opgaver".
Opg. 2.7 (4-7)
Opg. 2.10
Opg. 3.10
Nogen der kan løse dem?
Svar #2
03. maj 2008 af stræber-pigen (Slettet)
Opg. 2.7
4) EX = SUM(0 til oo) t * (s+1)p^s (1-p)^2 , er det rigtigt ?
5) Hvordan finder jeg fordelingen for U = X-Y ?
Opg. 2.10
Her er det egentlig samme problem..
Opg. 3.10
Her er jeg tabt..
4) EX = SUM(0 til oo) t * (s+1)p^s (1-p)^2 , er det rigtigt ?
5) Hvordan finder jeg fordelingen for U = X-Y ?
Opg. 2.10
Her er det egentlig samme problem..
Opg. 3.10
Her er jeg tabt..
Skriv et svar til: Opgaver i Sandsynlighedsteori
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
